Vakantie auto

De zomer is in aantocht en de vakantie die daarbij hoort staat weer voor de deur. Deze zomervakantie heerlijk met de auto naar uw bestemming.

 

Mocht u nou net niet genoeg ruimte hebben in uw eigen auto, dan hebben wij een passende oplossing.      Wittebrug Autoverhuur, heeft speciaal voor u een mooie aanbieding gemaakt. En over het aantal kilometers dat u op vakantie rijdt hoeft u geen zorgen te maken, want wij hanteren:

- Geen kilometerbeperking
- Inclusief verzekering en SVI 
- Geen kosten voor een tweede bestuurder 

Zo beschikt u over extra ruimte voor bagage en inzittenden en rijdt u geen extra kilometers met uw eigen auto.

De volgende klassen vallen onder de vakantieactie:

Klasse Prijs per week
Volkswagen Up! €149
Volkswagen Polo €199
Volkswagen Golf €249
Volkswagen Golf Variant €299
Volkswagen Passat Variant  €399
Volkswagen Tiguan  €399
Volkswagen Transporter dubbele cabine €499 

Let op! Bij Wittebrug Autoverhuur huurt u een klasse auto, welk type en merk auto hieronder valt vind u op de voertuigpagina’s. Wij kunnen helaas niet een specifieke auto voor u reserveren.

Heeft u liever een automaat? De toeslag hiervoor is €10 per dag. Heeft u een trekhaak nodig? De toeslag hiervoor is €7,50 per dag. De minimale leeftijd voor het huren is 25 jaar en er is een creditcard nodig die op naam staat van de bestuurder. Bekijk onze veelgestelde vragen.

Heeft u interesse in onze vakantieauto actie? Reserveer nu!

Bij Wittebrug nemen wij maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Wij volgen daarbij de landelijke RIVM-richtlijnen. Wij gaan hier zeer serieus mee om, houden extra schoonmaakbeurten en hebben intensieve aandacht voor oppervlakken die veel worden aangeraakt (zoals deurklinken en pinapparaten).

Wij raden u aan het reisadvies van de Rijksoverheid in de gaten te houden als u beslist om buiten Nederland op vakantie te gaan.

 

 

Wittebrug Autoverhuur

Wittebrug Autoverhuur is dé keuze als je op zoek bent naar een huurauto. Wij verhuren jonge en compleet uitgeruste auto's, personenbussen en bestelbussen van onder andere Volkswagen, Audi, Skoda en SEAT. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Euromobil Nederland.

Vanuit onze vestiging op het Forepark in Den Haag staan we voor je klaar om op flexibele wijze in te spelen op jou behoefte voor een huurauto. Kom langs of neem contact met ons op.

Een huurauto voor een langere tijd nodig? Dat is ook mogelijk! Neem contact met ons op over de shortlease mogelijkheden.

Wij regelen het!

 

 

 

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon